Đề soát sổ 15 phút Tiếng Anh 7 mới Học kì 2 bao gồm lời giải (5 đề)

Với Đề soát sổ 15 phút ít Tiếng Anh 7 bắt đầu Học kì 2 có giải đáp (5 đề) được tổng hòa hợp chọn lọc trường đoản cú đề thi môn Tiếng Anh 7 của các ngôi trường bên trên toàn nước sẽ giúp đỡ học sinh bài bản ôn luyện từ bỏ kia đạt điểm trên cao trong những bài xích thi Tiếng Anh lớp 7.

Bạn đang xem: Đề kiểm tra tiếng anh lớp 7 học kì 2 có đáp án

*

Phòng Giáo dục đào tạo với Đào tạo nên .....

Đề đánh giá 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm cho bài: 15 phút

(Đề số 1)

I. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words và change the cues khổng lồ complete the sentences.

1. Tim/ feel/ frightened/ when/ he/ see/ snake/ his feet/ ?/

______________________________________________________________________

2. Although/ feet / injured/ ,/ I /manage/ walk/ nearest village.

______________________________________________________________________

3. In spite/ his/good characters/,/ nobody/ class/ want/ make/ friends/ hlặng.

______________________________________________________________________

4. The book/ interesting/,/ so/ we/ read/ it/ twice.

______________________________________________________________________

5. Although/ it/ rain / heavy/,/ brother/ go /school/ last Wednesday/.

______________________________________________________________________

II. Complete the second sentence so that it means the same as the first. Use the word in brackets. You can’t change the word.

1. How about cycling to school with me tomorrow? (CYCLE)

- Let’s

______________________________________________________________________

2. What is the meaning of this road sign? (MEAN)

- What

______________________________________________________________________

3. Accident is the main cause of traffic jams in Bangkok. (CAUSED)

- Traffic jams in Bangkok

______________________________________________________________________

4. People will be fined if they don’t obey the traffic rules. (DISOBEY)

- People will be fined

______________________________________________________________________

5. I spend 30 minutes walking to school every day. (TAKES)

- It

______________________________________________________________________

Đáp án & Thang điểm

I. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words and change the cues to lớn complete the sentences.

1. Did Tlặng feel frightened when he saw a/ the snake at his feet?

2. Although my feet were injured, I managed to lớn walk lớn the nearest village.

3. In spite of his good characters, notoàn thân in his class wants lớn make friends with hyên ổn.

4. The book is very interesting, so we have sầu read it twice.

5. Although it rained heavily, my brother went khổng lồ school last Wednesday.

II. Complete the second sentence so that it means the same as the first. Use the word in brackets. You can’t change the word.

1. Let’s cycle khổng lồ school with me tomorrow.

2. What does this road sign mean?

3. Traffic jams in Bangkok are mainly caused by accidents.

4. People will be fined if they disobey traffic rules.

5. It takes me 30 minutes to walk lớn school every day.

Phòng giáo dục và đào tạo với Đào tạo nên .....

Đề khám nghiệm 15 phút ít Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm cho bài: 15 phút

(Đề số 2)

I. Circle the word which has a different áp lực pattern from the others.

1.A. visual B. thermal C. pollute

2.A. medical B. electric C. botanic

3.A. chemical B. specific C. national

4.A. dramatic B. logical C. continue

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

. We like the film very much. The … is unforgettable và the plot is gripping.

A. character B. acting C. style

2. Not many people went khổng lồ see the film. ........, it received good nhận xét from the critics.

A. But B. Despite C. However

3. Last night I didn’t go to bed early … being very tired.

A. because of B. despite C. although

4. A … is a film that shows real life events or stories

A. documentary B. action C. comedy

III. Complete each sentence with the correct size of the word given.

1. I was very interested in the lesson because our teacher is very ………….... (interest)

2. It’s a boring book và I’m …………… every time I start reading it. (bore)

Đáp án & Thang điểm

I. Circle the word which has a different bao tay pattern from the others.

1. C 2. A 3. B 4. B

II. Choose the best option to lớn complete each sentence. Circle A, B or C.

1. B 2. C 3. B 4. C

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

1. interesting 2. bored

Phòng Giáo dục và Đào tạo ra .....

Đề bình chọn 15 phút ít Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian có tác dụng bài: 15 phút

(Đề số 3)

I. Choose the best answers.

1. He______________ lớn the zoo last Sunday.

a. goes b. went

c. is going d. will go

2. ____________ a nice picture!

a. What b. How

c. Which d. Where

3. What time __________ you go lớn bed last night? - 9 o’clock.

a. vày b. will

c. did d. are

4. She enjoys___________ around the world.

a. to lớn travel b. travel

c. travelling d. travelled

5. Did Liz buy any_______________ in Nha Trang ? - Yes, she did.

a. souvenirs b. aquarium

c. stall d. vacation

6. How_____________ is it from Hanoi to lớn Da Nang?

a. long b. far

c. often d. big

7. Nga learned ____________________ a sewing machine.

a. use b. using

c. how to use d. how

8. The weather_________________ fine yesterday.

a. were b. was

c. is d. are

9. Hoa made a cushion__________________ her armchair.

a. with b. of

c. for d. on

10. I would like_________________ you about my school.

a. telling b. tell

c. told d. khổng lồ tell

II. Give the correct size of the verbs in the brackets.

1. Two years ago, she (teach)________________ at a village school.

2. We (travel)___________________ khổng lồ Ha Noi next week.

3. He (do) ______________________ his homework at the moment.

4. We (not do) ______________our homework yesterday.

5. He (send) ______________a letter to his pen pal last week.

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the best answers.

1. B 2. A 3. C 4. C 5. A
6. B 7. C 8. B 9. C 10. D

II. Give sầu the correct form of the verbs in the brackets.

1. taught 2. will travel 3. is doing 4. didn’t do 5. sent

Phòng giáo dục và đào tạo với Đào tạo ra .....

Đề kiểm soát 15 phút ít Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm cho bài: 15 phút

(Đề số 4)

I. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. They usually (paint)____________________ their house xanh.

2. We (have)____________________ an Enlish test tomorrow.

3. She (help)______________________ her mother with the housework now.

4. My father (buy)___________________ a new car two months ago.

5. Mrs. Hong (teach)______________ us English last year.

6. My parents (visit) ______________my grandparents yesterday.

II. Make questions for the underlines of the answers.

1. We stayed in Da Lat for ten days.

____________________________________________

2. She visited Nha Trang by train.

____________________________________________

3. They saw many types of fish and turtles in the aquarium.

____________________________________________

4. I ate bread and eggs for breakfast this morning.

____________________________________________

Đáp án & Thang điểm

I. Give sầu the correct form of the verbs in the brackets.

1. paint 2. will have 3. is helping
4. bought 5. taught 6. visited

II. Make questions for the underlines of the answers.

1, How long did you stay in Da Lat?

2. How did she go to/visit Nha Trang?

3. What did they see in the aquarium?

4, What did you eat for breakfast this morning?

Phòng Giáo dục cùng Đào chế tác .....

Đề soát sổ 15 phút ít Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7 mới

Thời gian làm bài: 15 phút

(Đề số 5)

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. liked B. hated C. acted

2. A. starred B. showed C. watched

3. A. decided B. reviewed C. suggested

4. A. disliked B. received C. argued

II. Choose the best option to lớn complete each sentence. Circle A, B or C.

1. Environmental pollution has ………. to lots of health problems.

A. caused B. led C. made

2. ………. industrial waste, many fish cannot survive.

A. Because B. Despite C. Because of

3. This film is rated cấm trẻ em because there are too many ……… scenes.

A. funny B. violent C. entertaining

4. ……… effects created an amazing world in the movie, it looked so real!

A. Special B. Incredible C. Moved

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

1. Philip was exceptionally ……........ at Joanne"s behaviour. (annoy)

2. In spite of my sister’s …….........., she worked hard very late last night. (tired)

Đáp án và Thang điểm

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A 2. C 3. B 4. A

II. Choose the best option to lớn complete each sentence. Circle A, B or C.

Xem thêm: 20 Tác Phẩm Ôn Thi Vào Lớp 10 Môn Ngữ Văn, Ôn Thi Vào Lớp 10 Môn Ngữ Văn Năm 2022

1. B 2. C 3. B 4. A

III. Complete each sentence with the correct size of the word given.