1. A. MaiB. NgaC. HiD. Hoa
2. A. howB. whatC. PeterD. who
3. A. myB. nameC. yourD. his
4. A. LindaB. meetC. TonyD. Peter
5. A. amB. isC. spellD. are

II. Chọn lời giải đúng.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 3 kì 1

1. How _________ you?

A. am

B. is

C. are

D. it

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. later

B. late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. he

B. she

C. that

D. dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. year

B. old

C. do

D. name

9. Hi. My name ……Nam.

A. is

B. are

C. am

D. and

10.How are….?

A. your

B. you

C. she

D. he

III. Read & match.

1. HelloA. are you?
2. Hi,B. thanks.
3. HowC. I’m Nam
4. I’m fine,D. to meet you.
5. NiceE. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word khổng lồ make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ to

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read và tiông xã True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primaryschool. This is my best friend Mai. She is eight years old too. They are Peter and Lindomain authority. Peter isseven & Lindomain authority is nine. They’re my friover too.

1. Nam is eight years old.

2. His best friover is Lindomain authority.

3. Linda is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter và Lindomain authority are Nam’s friend

Đáp ánđề thi học tập kì 1 tiếng Anh lớp 3

I. Tìm từ bỏ không giống loại

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Chọn lời giải đúng.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read & match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word lớn make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice lớn meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read and tiông chồng True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Đề thi cuối kì 1 lớp 3 môn tiếng Anh

I.Chọn tự không giống loại

1.nameshehethey
2.classroomlibraryitbook
3.smallIt’sbignew
4.bookthatpenpencil
5.myyourbrotherhis

II. Chọn giải đáp đúng

1. How _________ you?

A. am

B. is

C. are

D. It

2. Good bye. _________ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3……….. it a pen?

A. is

B. See

C. am

D. bye

4. It is ___________ table.

A. is

B. a

C. an

D. you

5. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

6. How _________ she?

A. am

B. is

C. are

D. It

7. Hello. Nice khổng lồ ______ you.

A. What

B. See

C. How

D. Are

8. It ________ a dog.

A. is

B. See

C. am

D. bye

9. It is ___________ táo Apple.

A. is

B. a

C. an

D. you

10. __________. I am Lindomain authority.

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

III. Sắp xếp hầu như từ dưới đây thành câu hoàn hảo.

1. name’s / Li Li/ my.

…………………………………

2. I’m/ thank/ you/ fine.

…………………., ……………

3. your/ please/ book/ open.

…………………………………

4. in/ may/ out/ I/ ?

…………………………………

5. this/ school/ my/ is.

…………………………………

Đáp ánĐề thi học kì 1 lớp 3 môn tiếng Anh

I.Chọn từ bỏ khác loại

1. name 2. it 3. It’s 4. that 5. brother

II. Chọn câu trả lời đúng

1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A

III. Sắp xếp gần như trường đoản cú tiếp sau đây thành câu hoàn hảo.

1. My name is Li Li.

2. I’m fine, thank you.

3. xuất hiện your book, please.

4. May I go out?

5. This is my school?

Đề thi môn Tiếng Anh 3 học tập kì 1năm học 2014 – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu trả lời đúng độc nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. is Lindomain authority.

a. name b. is c. I am

2. What is ………name?

a. name b. my c. your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. b. It’s a pencil. c. It’s a rubber.

4. How bởi you ……. your name?

a. what b. is c. spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. who c. What

6. What is this?

a. It’s a book. b. It’s a computer. c. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. b. Yes, it is. c. it is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. school Queen

II. Thêm vào một chữ cái nhằm sản xuất thành một từ bỏ trả chỉnh: (1 điểm)

a. comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. fr_end

III. Nối phần đa trường đoản cú Tiếng Việt ở cột A tương xứng cùng với hầu hết tự Tiếng anh ở cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) vật dụng chuốt viết chìd/ School bag
5) mẫu cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) viên tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp xếp những tự thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm)

1. fine./ Thank/ I/ you/ am.

=> …………………………………..

2. do/ spell/ name/ how/ your/ you?

=> …………………………………….

3. Mai/ am/ I/ .

=> …………………………………….

4. are/ How/ you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án Đề thi học tập kì 1 môn giờ Anh 3năm 2014 – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu trả lời đúng tốt nhất. (4 điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một chữ cái để tạo thành thành một tự trả chỉnh: (1điểm) Mỗi câu đúng 0,25đ.

a. computer b. Library

c. pencil d. friend

III. Nối hầu như từ Tiếng việt làm việc cột A cân xứng cùng với hầu như từ Tiếng anh sinh sống cột B (2 điểm) Mỗi câu đúng 0,25đ.

1- c 2- a 3- b 4- g 5- d 6-h 7- e 8- f

IV. Sắp xếp thành câu hoàn hảo. (2 điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1. I am fine. Thank you.

2. How vị you spell your name?

3. I am Mai.

4. How are you?

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1. My name is + name.

2. I am fine.

Đề thi học kì 1 lớp 3 môn tiếng Anhsố 1

I. Chọn từ bỏ không giống một số loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu trả lời đúng trong ngoặc, tiếp đến viết vào vị trí trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hvà down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp phần đông từ bỏ sau đây thành câu hoàn chỉnh

1. is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. a/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

Đáp ánĐề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ Anhsố 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cát.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học kì 1số 2

I. Find the odd one out.

1. A. howB. whatC. Peter
2. A. myB. nameC. your
3. A. LindaB. meetC. Tony
4. A. amB. isC. spell
5. A. howB. helloC. hi

II. Reorder the words khổng lồ make correct sentences.

1. my/ is/ name/ Nam./

2. your/ what/ name/ is/ ?/

3. later/ you/ Bye./ see/.

4. you/ are/ how/ ?/

5. am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice lớn meet you, too.
5. Nice lớn meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How vì you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________

Đáp ánĐề thi giờ Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. 1. Peter; 2. name; 3. meet; 4. spell; 5. how

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vày you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3 chiều.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ đồng hồ Anh học tập kì 1 lớp 3số 3

I. Reorder the letters khổng lồ have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order khổng lồ make correct sentence.

1. is/ my/ This/ frikết thúc./ new/

2. are/ How/ Linda?/ you,/

3. is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The thể hình _________ old.

Đáp ánĐề thi tiếng Anh học tập kì 1 lớp 3số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. name; 4. spell; 5. what; 6. class; 7. take; 8. dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How vị you spell your name?

III. 1. Yes; 2. it isn’t/ it is not.; 3. is ;4. is

Bộ đề thi học tập kì 1 môn Tiếng Anh lớp 3 công tác mới

Đề thi học tập kì 1 lớp 3 môn tiếng Anh số 1

I. Chọn trường đoản cú khác loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu vấn đáp đúng trong những ngoặc, sau đó viết vào nơi trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your h& down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp đa số từ bỏ sau đây thành câu hoàn chỉnh

1. is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. a/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

…………………………………………

Đáp án Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ Anh số 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cát.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ Anh lớp 3 học kì 1 số 2

I. Find the odd one out.

1. A. howB. whatC. Peter
2. A. myB. nameC. your
3. A. LindaB. meetC. Tony
4. A. amB. isC. spell
5. A. howB. helloC. hi

II. Reorder the words to make correct sentences.

1. my/ is/ name/ Nam./

2. your/ what/ name/ is/ ?/

3. later/ you/ Bye./ see/.

4. you/ are/ how/ ?/

5. am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice lớn meet you, too.
5. Nice to meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How vị you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________
Đáp án Đề thi giờ Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. 1. Peter; 2. name; 3. meet; 4. spell; 5. how

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How bởi vì you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. Reorder the letters lớn have sầu the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order to make correct sentence.

1. is/ my/ This/ frikết thúc./ new/

2. are/ How/ Linda?/ you,/

3. is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The gym _________ old.

Đáp án Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. name; 4. spell; 5. what; 6. class; 7. take; 8. dog;

II. 1. This is my new frikết thúc.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How vì you spell your name?

III. 1. Yes; 2. it isn’t/ it is not.; 3. is ;4. is

Đề kiểm tra học kì 1 lớp 3 môn Tiếng Anh

A. LISTENING.

Part 1: Listen và match.

Ví dụ: 0 → B

*

Part 2: Listen & number.

*
*

B. READING AND WRITING

Part 1: Look và circle the best answer.

*

Part 2: Look và fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

*

Part 3: Re-order the words to lớn make the sentences.

1. your / Cthua / , please. / book

→…………………………………………………….

2. her / What / name ? / is

→…………………………………………………….

3. you / much. / Thank / very

→…………………………………………………….

4. vì / How / spell / you/ name? / your

→…………………………………………………….

Part 4: Look and choose the best answer.

Ví dụ: .

*

0. I play_________

A. basketball

B. badminton

C. chess

1. These are my_________________

*

A. notebooks

B. pencil cases

C. rulers

2. I play ____________________

*

A. table tennis

B. football

C. chess

3. Do you like____________?

*

A. hide-and-seek

B. skating

C. skipping

4. I’m_________________ years old.

*

A. ten

B. eight

C. six

Part 5: Match each question with a suitable answer.

AKết quảB
1. How are you?a. My name is Peter
2. What’s your name?b. I’m eight years old.
3. How old are you?c. I play chess
4. What do you vị at break time?d. I’m fine. thank you.

Part 6: Read và complete the paragraph with the suitable word.

nine – name – school – is

Hello. My (1)_____________ is Nga. I’m (2)______________years old. I’m in class 3A. This is my (3)_____________. It’s big. It has ten classrooms, a gym, a library and a computer room. It (4) _____________ very beautiful.

Đáp án đề thi

A. Listening

Part 1: Listen and draw the lines.

Key:

1. A

2. D

3. E

4. C

Part 2: Listen và number.

1. b

2. a

3. d

4. c

B. Reading và writing

Part 1: Look and circle the best answer.

1. pen

2. library

3. football

4. nine

Part 2 : Look and fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

1. Cthua trận your book, please.

2. What is her name?.

3. Thank you very much.

4. How vị you spell your name?

Part 3: Re-order the words khổng lồ make the sentences.

1. Openyour book, please!

2. These are my pencils.

3. My school is big.

4. I like badminton.

Part 4: Look and choose the best answer.

1. B

2. A

3. C

4. B

Part 5: Match each question with a suitable answer.

1. E

2. A

3. B

4. D

Part 6: Read và complete the paragraph with the suitable word.

1. name

2. nine

3. school

4. is

Đề bình chọn học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 3

ĐỀ SỐ 1

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng tốt nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. is Lindomain authority.

a. name b. is c. I am

2. What is ………name?

a. name b. my c. your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. b. It’s a pencil. c. It’s a rubber.

4. How vì you ……. your name?

a. what b. is c. spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. who c. What

6.What is this?

a. It’s a book. b. It’s a computer. c. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. b. Yes, it is. c. it is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. school Queen

II. Thêm vào một chữ cái nhằm tạo thành một tự hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. fr_end

III. Nối đều từ bỏ Tiếng Việt ngơi nghỉ cột A phù hợp cùng với số đông từ bỏ Tiếng anh ở cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) đồ chuốt viết chìd/ School bag
5) cái cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) cục tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp xếp những từ thành câu hoàn hảo. (2 điểm)

1. fine. /Thank / I / you / am.

=> …………………………………..

2. do/ spell / name / how / your / you?

=> …………………………………….

3. Mai / am / I / .

=> …………………………………….

4. are / How / you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án:

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng duy nhất. (4 điểm)

Mỗi câu đúng 0,5đ.

Xem thêm: Đi Du Lịch Một Mình Nên Đi Đâu, Đi Chơi 1 Mình Thì Nên Đi Đâu

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một chữ cái nhằm tạo nên thành một tự hoàn chỉnh: (1điểm)

Mỗi câu đúng 0,25đ.

computer b. Library

pencil d. friend

III. Nối phần nhiều từ Tiếng việt ở cột A cân xứng với hầu như trường đoản cú Tiếng anh ở cột B (2 điểm)