Đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 4 tất cả đáp án sau đây nằm trong bộ đề thi học tập kì 1 lớp 4 môn giờ Anh năm 20đôi mươi - 2021 vày Tìm Đáp Án học hỏi cùng đăng cài đặt. Đề chất vấn Tiếng Anh học tập kì 1 lớp 4 bao gồm nhiều dạng bài tập giờ Anh 4 học kỳ 1 khác nhau thường gặp mặt trong đề thi ưng thuận giúp học viên lớp 4 nâng cấp khả năng có tác dụng bài xích thi công dụng và đạt điểm trên cao trong kì thi cuối kì 1 lớp 4 tiếp đây.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 4 chương trình mới học kì 1

Bộ 30 đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 học tập kì 1 tất cả đáp án

Đề thi học tập kì 1 lớp 4 môn giờ đồng hồ Anh năm 20trăng tròn - 2021


Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 học tập kì 1 bao gồm file nghe + đáp án

Đề thi cuối học tập kì 1 giờ đồng hồ Anh 4 bao gồm đáp án - Đề 1 Nội dung đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 học tập kỳ một năm 2019 - 2020 Đáp án đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 học kỳ một năm 2019 - 2020

 

Đề thi tiếng Anh lớp 4 học tập kỳ 1 gồm giải đáp - Đề số 1

I. Read và match. 

1. Where are you from? A. I"m in class 4A.
2. What class are you in? B. She can dance. 
3. What"s the date today? C. I am from Vietphái mạnh.
4. What can she do? D. It is 29th of October.

II. Choose the right sentence.

1. A. Is they dancing?

B. Are they dancing?

2. A. My birthday is on the third of July. 

B. My birthday is in the third of July. 

3. A. Where vày you have sầu English?

B. When vì chưng you have sầu English?

4. A. I watched cartoon yesterday. 

B. I watches cartoon yesterday. 

III. Read and answer the questions. 

I am Lisa. And this is my sister, Jennie. Her birthday is on the fourth of December. She likes singing. Her favorite subject is Science. She can skate, but she can"t ride a bike. 

1. What is Lisa"s sister name?

___________________________

2. What does she lượt thích doing?

___________________________

3. What is her favorite subject?

___________________________

4. What she can"t do?

___________________________

ĐÁP.. ÁN

I. Read & match.

1 - C; 2 - A; 3 - D; 4 - B; 

II. Choose the right sentence.

1 - B; 2 - A; 3 - B; 4 - A;

III. Read và answer the questions.

1 - She is Jennie.

2 - She likes singing.

3 - It is Science.

4 - She can"t ride a bike.

Đề thi học kì 1 lớp 4 môn giờ đồng hồ Anh bao gồm tệp tin nghe - Đề số 2

A. LISTENING

Question 1: Listen and tick ( √ )

1.

2.

3.

4.

Question 2: Listen and write the missing words (1pt)

1.

Good morning, class. What day is it today, Mai?

It"s................................

2.

What lesson vày you have sầu today?

I have got Maths, Art, Science and ...........................

PART 2: READING AND WRITING

Questions 3: Look & read. Write Yes or No in the box.

Question 4: Look and read. Write YES or NO.

Alex is a pupil at Sunflower Primary School. It is a big school in London. His school is in Sutton Street. There are many classrooms. They are beautiful. There is a library, a music room and a computer room. He loves his school.

1. His name is Alex ...........................................

2. His school is small ...........................................

3. His school is in Ha Noi ...........................................

4. He loves his school ...........................................

Question 5: Look at the pictures & write the words:

Question 6: Complete the passage:

Happy, England, friend, music club

This is my new (1)................. Her name is Lindomain authority. She is from (2)................... She can sing many Vietnamese songs. In her free time, she goes lớn (3).............................. She is (4).....................there.

Question 7: Rearrange the words lớn compete the sentences

1/ milk?/ you/ Do/ some/ want

2/ new/ This/ book./ is/ my

3/ out?/ I/ go/ May.

4/ an/ This/ is/ eraser.

ĐÁPhường. ÁN

Question 1: Listen và tiông xã ( √ )

1. A; 2. B; 3. B; 4. B;

Question 2: Listen & write the missing words (1pt)

1. Monday; 2. English

Questions 3: Look & read. Write Yes or No in the box.

1. yes; 2. No; 3. yes; 4. yes;

Question 4: Look and read. Write YES or NO.

1. yes; 2. No; 3. Yes; 4. Yes;

Question 5: Look at the pictures & write the words:

1. friend; 2. English; 3. birthday; 4. eight;

Question 6: Complete the passage:

1. friend; 2. England; 3. music club; 4. happy;

Question 7: Rearrange the words khổng lồ compete the sentences

1. Do you lượt thích some milk?

2. This is my new book.

3. May I go out?

4. This is an eraser.

Đề thi học kì 1 lớp 4 môn tiếng Anh gồm lời giải - Đề số 3

I. Circle the odd-one-out.

1.

a. apples

b. grapes

c. bears

d. pears

2.

a. brush

b. fifty

c. twenty

d. eighty

3.

a. table

b. board

c. computer

d. snow

4.

a. plum

b. school yard

c. Art room

d. Computer room

5.

a. English

b. Art

c. salad

d. Math

II. Look & match

1.

What do you vì in the morning?

a.

No, he doesn’t.

1, _________

2.

What time is it?

b.

It’s seven o’clochồng.

2, _________

3.

Does she lượt thích balloons?

c.

I go khổng lồ school.

3, _________

4.

When vày we have English?

d.

We have it on Monday.

4, _________

5.

Does he have a sandwich?

e.

Yes, she does.

5, _________

III. Order the words.

1.Computer room/ we/ a/ have/ small/.

______________________________________________________________

2. have/ on/ we/ English/ Tuesday/.

______________________________________________________________

3. do/ What/ like/ you/?

______________________________________________________________

4. at/ he/ to/ bed/ goes/ ten/ o’clochồng.

______________________________________________________________

IV. Read and answer the questions.

MY DAY

My name is Linh. This is my day.

In the morning, I get up at six o’cloông xã.

I have breakfast – bread, eggs, and milk.

Then I go to school at seven o’cloông xã.

I walk to lớn school.

I take my school bag.

My pencil case & books are in my bag.

Answer the questions

1. What’s the girl’s name?

_________________________________

2. What time does Linh get up?

_________________________________

3. What does she have for breakfast?

_________________________________

4. What’s in her bag?

_________________________________

ĐÁPhường. ÁN

I. Circle the odd-one-out.

1 - c; 2 - a; 3 - d; 4 - a; 5 - c;

II. Look và match

1 - c; 2 - b; 3 - e; 4 - d; 5 - a;

III. Order the words.

1 - We have sầu a small computer room.

2 - We have sầu English on Tuesday.

3 - What vì you like?

4 - He goes lớn bed at ten o"clochồng.

IV. Read & answer the questions.

1 - Her name is Linc.

2 - She gets up at six o"cloông chồng.

3 - She has bread, eggs, and milk.

4 - Her pencil case and books.

Đề thi học kì 1 giờ Anh lớp 4 tất cả câu trả lời - Đề số 4

I. Circle the odd-one-out. Write.

1. Sandwich pizza carrot eggs parrot ………………..

2. Bookshelf cupboard draw bed rug ………………..

3. Brown curly short hair straight ………………..

4. Milk juice fig water milkshake ………………..

5. Thirsty twenty ten thirty twelve sầu ………………..

II. Write the long khung.

1. I’ve sầu got short hair. ……………………………………..

2. It’s got a big nose. ……………………………………..

3. They’re in the school yard. ……………………………………..

4. She’s a doctor. ……………………………………..

5. Nam can’t ride a horse. …………………………………….

III. Reorder the words.

1. have / I / new / got / friover / a/.

…………………………………………………………

2. over / there / Look /.

…………………………………………………………

3. Tim’s / It’s / ball/.

…………………………………………………………

4. pears / now / haven’t /We / got /.

…………………………………………………………

5. has / hair / She / straight / got /.

IV. Fill in the blanks with: is, are, have sầu, has.

1. …………. Mai’s hair long? – No, it isn’t. It ……… short.

2. Mai …………. got short blachồng hair.

3. He ………… tall & thin.

4. What ………they?

5. Tan ………….a doctor. He …………got short blond hair.

6. Hoa và Nam……….. my friends. They…………got brown eyes.

7. …………you tall or short?

ĐÁPhường ÁN

I. Circle the odd-one-out. Write.

1 - parrot; 2 - draw; 3 - hair; 4 - fig; 5 - thirsty;

II. Write the long form.

1 - I have got short hair

2 - It has got a big nose.

3. They are in the school yard.

4. She is a doctor.

5. Nam cannot ride a horse.

III. Reorder the words.

1 - I have sầu got a new frikết thúc.

2 - Look over there.

3 - It"s Tim"s ball.

4 - We haven"t got pears now.

5 - She has got straight hair.

IV. Fill in the blanks with: is, are, have sầu, has.

1. ………Is…. Mai’s hair long? – No, it isn’t. It …is…… short.

2. Mai ……has……. got short black hair.

3. He ……is…… tall and thin.

4. What …are……they?

5. Tan ……is…….a doctor. He ……has……got short blond hair.

6. Hoa and Nam…are…….. my friends. They……have……got brown eyes.

7. …Are………you tall or short?

Đề thi học kì 1 môn giờ Anh lớp 4 tất cả câu trả lời - Đề số 5

Odd one out:

1. A.morning B.afternoon C.evening D.birthday

2. A.Englvà B.America C.Vietnamese D.Japan

3. A.swyên B.January C.March D.May

4. A.ride B.badminton C.dance D.play

5. A.Monday B.Thursday C.Friday D.week

Key: 1. D 2. C 3. A 4. B 5. D

Choose the best answer

1. What is your name? My ______ is Tom.

A. name B. phái nam C. nice D. nine

2. How are you? I ____ fine, thank you. And you?

A. are B. am C. is D. in

3. How old are you? I am _____ years old.

A. a B. an C. nine D. one

4. Where ______ you from? I am from America.

A. am B. vày C. is D. are

5. What nationality are you? I __________ Vietnamese.

A. khổng lồ B. are C. am D. is

6. What day is it today? It is _______ .

A. one day B. Tuesday C. Three days D. Two days

7. What __________ you do on Monday? I read books in the morning.

A. bởi vì B. does C. is D. am

8. What is the ______ today? It is the first of September.

A. vì B. date C. today D. to

9. When is _____ birthday? It is on the ninth of June.

A. you B. we C. your D. they

10. What can you do? I ____ speak English.

A. am B. is C. are D. can

11. Can you swim? Yes, I __________.

A. am B. is C. can D. are

12. Where is she from? She ______ from Singapore.

A. am B. is C. are D. do

13. When is his birthday? His __________ is on the second of July.

A. birthday B. today C. tomorrow D. tonight

14. Can you speak English? No, I _____.

A. can B. cant C. cann’t D. can’t

Key: 1. A 2. B 3. C 4. D 5. C 6. B 7. A 8. B 9. C 10. D 11. C 12. B 13. A 14. D

Read & answer <Đọc và vấn đáp câu hỏi>

Hi, My name is Maria. I’m a student at Oxford Primary School. Today I have sầu Vietnamese, Maths, English, Music and Art. I like Music because I can sing a song. I don’t like English because it is difficult to write in English.

1. What’s her name? .............................................................

2. What’s the name of her school? ............................................................

3. What subject does she have sầu today? ............................................................

4. Why does she lượt thích Music? .........................................................…

Key: 1. Her name is Maria.

2. Her school’s name is Oxford Primary School. / It is Oxford Primary School.

3. (Today) She has Vietnamese, Maths, English, Music & Art.

4. Because she can sing a tuy nhiên.

Reorder the words lớn make sentences.

1. you/ are/ Where/ from/ ? ………………………………………………………

2. Nga/ your/ birthday,/ When/ is/ ? …………………………………………………

3. fifth/ Today/ of/ is/ the/ October/ . …………………………………………

4. play/ Can/ the/ you/ piano /? …………………………………………………

5. play / can/ He/ basketball./ ………………………………………………………..…

Key: 1. Where are you from?

2. When is your birthday, Nga?

3. Today is the fifth of October.

4. Can you play the piano?

5. He can play basketball.

Xem thêm: Kinh Nghiệm Nghỉ Dưỡng Ở Vinpearl Phú Quốc Ở Đâu, Vinpearl Phú Quốc Có Gì Hấp Dẫn Du Khách Hè 2021

Trên đó là tổng thể ngôn từ của đề thi học tập kì 1 môn Tiếng Anh lớp 4 có tệp tin nghe. Mời bạn đọc đọc thêm những tài liệu ôn tập Tiếng Anh hữu dụng khác được cập nhật thường xuyên bên trên Tìm Đáp Án nlỗi Để học tập tốt Tiếng Anh lớp 4, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 4 theo từng Unit, Đề thi học kì 1 lớp 4, Đề thi học kỳ 2 lớp 4, ...