Đề 1 thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 cuối học tập kì 2 bao gồm đáp ánĐề 4 thi cuối kì 2 lớp 4 môn giờ đồng hồ Anh gồm đáp ánĐề 7 thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 học tập kì 2 tất cả đáp ánĐề 16 thi học tập kì 2 môn giờ Anh lớp 4 có file nghe số 4

Đề 1 thi giờ Anh lớp 4 cuối học tập kì 2 có đáp án

Choose the correct answer:

1. I like coca cola. It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Alan ………coffee. It’s his favourite drink (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food và drink? (am/ is/ are)

5. Sandwich is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Reorder the words.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 4 học kì 2

1. I/ like/ bears/ don’t.

______________________________________________.

2. you/ want/ some/ Do/ orange juice?

______________________________________________.

3. every day/ I/ wash/ face/ my.

______________________________________________.

4. your/ What/ favorite/ is/ color/?

______________________________________________.

5. the school bag/ on/ there is/ a doll.

______________________________________________.

Read và complete the sentence.

My name is Joe. I’m 10 years old. I’m in class 4B. I get up at 6 o’clock., then I go lớn school. I have sầu lunch at 11: 30, & I go home page at 4 o’clochồng in the afternoon. I lượt thích beef và orange juice. My father is a worker. He works in a factory. My mother is a nurse. She works in a hospital. My brother is a student. He is in class 6A. My brother is tall và slyên ổn. I’m shorter than hyên ổn. My parents are young.

1. Joe is _______ years old.

2. Joe ________ at 4 o’cloông xã.

3. Her father is a __________.

4. Her mother works in _____________.

5. Her brother is _______ và ________.

ĐÁPhường ÁN

Choose the correct answer:

1. I like coca cola. It’s my favourite …drink….(drink/ food/ school)

2. Alan ……likes…coffee. It’s his favourite drink (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s ……his……favourite food. (her/ my/ his)

4. What ……are…..their favourite food & drink? (am/ is/ are)

5. Sandwich is our …favourite…….food.(like/ likes/ favourite)

Reorder the words.

1. I/ like/ bears/ don’t.

____I don’t lượt thích bears.____.

2. you/ want/ some/ Do/ orange juice?

___Do you want some orange juice?_______.

3. every day/ I/ wash/ face/ my.

___I wash my face every day._______.

4. your/ What/ favorite/ is/ color/?

___What is your favorite color?_______.

5. the school bag/ on/ there is/ a doll.

___There is a doll on the school bag______.

Read and complete the sentence.

1. Joe is ___ten/ 10____ years old.

2. Joe _____goes home___ at 4 o’clochồng.

3. Her father is a _____worker_____.

4. Her mother works in _______a hospital______.

5. Her brother is ____tall___ & ____slim____.

Đề 2 thi học kì 2 giờ Anh lớp 4 bao gồm đáp án

Write True or False.

Dear Phong, I’m Jack. Yesterday was fun and relaxing. I got up late. In the morning, I cleaned my room. In the afternoon, I watered the flowers in the garden. Then I did my homework. In the evening, I chatted online with my friover Nam. We talked about our favorite films. What did you bởi vì yesterday?

1. Jaông xã got up early. …………

2. In the morning, he cleaned the living room. ………………

3. In the afternoon, he worked in the garden. ………………

4. In the evening, he chatted online with his friend Mai. ………………

Choose the odd one out.

1. A. this B. that C. cheap D. those

2. A. scary B. parrot C. tiger D. elephant

3. A. wonderful B. weather C. enormous D. beautiful

4. A. would B. fish C. rice D. chicken

Read và match.

1. What time is it?

2. Is she a nurse?

3. Why does he lượt thích monkeys?

4. When is your birthday?

5. Let’s go to the bookshop.

a. It’s in May.

b. That’s a good idea.

c. It’s ten o’clochồng.

d. Yes, she is.

e. Because they’re funny.

Reorder the words lớn complete the sentence.

1. a/ time/ It’s/ great.

________________________________________________________.

2. Where/ this/ you/ summer/ going/ are?

________________________________________________________?

3. homework/ stay/ because/ I/ home/ have to/ at/ do/ I.

________________________________________________________.

4. is/ Ho Chi Minh/ He/ to/ going/ đô thị.

________________________________________________________.

Choose the correct answers.

1. I am …………………. Math exercises now.

A. do

B. did

C. doing

D. does

2. …………………….. you want to play badminton?

A. Does

B. Do

C. Doing

D. Can

3. There ………………… a lot of students there tomorrow.

A. will be

B. are

C. was

D. is

4. What ……………………. you vị yesterday?

A. are

B. do

C. does

D. did

5. How ……………………….. bởi vì you play football?

A. usually

B. sometimes

C. often

D. always

ĐÁP.. ÁN

Write True or False.

1 – True; 2 – False; 3 – True; 4 -False;

Choose the odd one out.

1 – cheap; 2 – scary; 3 – weather; 4 – would;

Read và match.

1 – c; 2 – d; 3 – e; 4 – a; 5 – b;

Reorder the words lớn complete the sentence.

1. It’s a great time.

2. Where are you going this summer?

3. I stay at home because I have sầu to vì homework.

4. He is going lớn Ho Chi Minh đô thị.

Choose the correct answers.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – D; 5 – C;

Đề 3 thi học kì 2 lớp 4 môn giờ đồng hồ Anh gồm đáp án

*

2. Circle the odd one out

1. A. animalB. tigerC. monkeyD. elephant
2. A. greenB. smallC. redD. yellow
3. A. doctorB. engineerC. teacherD. job
4. A. breadB. riceC. hamburgerD. mineral water
5. A. cinemaB.zooC.supermarketD. dress
6. A. penB.stampC.rulerD. bookshop
7. A. T-shirtB.blouseC.tenD. shorts
8. A. howB.whoC.toD. where

3. Circle the correct answer A, B, C

1. I lượt thích milk very much…………………

A. It’s my favourite food.

B. It’s my favourite drink.

C. It’s my favourite food and drink.

2. I love animals. Let’s go to lớn the………

A. supermarket

B. post office

C. zoo

3. ……… bởi vì you lượt thích tigers?

A. why

B. where

C. what

4. What ………….. is it? – It’s black

A. animal

B. colour

C. stamp

4. Reorder the words lớn make the sentences

1. monkeys/ because/ they/ like/ I/ can/ swing.

→ ……………………………………………………………..…

2. eight/ o’clock/ I/school/ to/ go/ at.

→……………………………………………………………..…..

3. go/ post office/ to/you/want/ to/ why/ the/ do?

→…………………………………………………………….…..?

4. much/ how/ are/ they?

→…………………………………………………………………?

5. Complete the dialogue .

Teacher – engineer – that – job – who

A: (1)………………..is this?

B: This is my mother.

A: What’s her (2) …………?

B: She’s a (3)……………….

A: Is (4)…………your father?

B: Yes.He’s an (5)………….

6. Look và complete the sentences

*

7. Read and complete

piano; from; goes; friend; likes; like;

This is my new (1)…………. Her name is Lemãng cầu. She is ten years old. She is (2)………… America. She is a student at Ha Noi International School. She (3)………….. Music very much. She can play the (4)…………..and sing many Vietnamese songs. She (5)………….lớn the Music Club on Saturday.

ĐÁP ÁN

Bài 2: Circle the odd one out

1. A; 2. B; 3. D; 4. D; 5. D; 6. D; 7. C; 8. C;

Bài 3: Circle the correct answer A, B, C

1. B; 2. C; 3. A; 4. B;

Bài 4: Reorder the words to lớn make the sentences

1. Like monkeys because they can swing.

2. I go khổng lồ school at 8 o’ clochồng.

3. Why bởi you want to go lớn the post office?

4. How much are they?

Bài 5. Complete the dialogue.

1. Who 2. job 3. teacher 4. that 5. engineer

Bài 6. Look & complete the sentences

1. elephant 2. (the) zoo 3. chicken – food 4. T- shirts;

Bài 7. Read & complete

1 – friend; 2 – from; 3 – likes; 4 – piano; 5 – goes;

Đề 4 thi cuối kì 2 lớp 4 môn giờ đồng hồ Anh tất cả đáp án

Reorder the words lớn make correct sentences.

1. field/ works/ ./ the/ He/ in

…………………………………………………………..

2. like/ I’d/ to/ noodles/ ./ eat

………………………………………………………….

3. careful/ too/ is/ ./ She/ very

…………………………………………………………

4. are/ They/ carols/./ Christmas/ sing/ to/ going

………………………………………

Read & match.

AB
1. Would you like some noodles?A. I like milk
2. What time do you have lunch?B. They are 20.000 dong
3. What’s your favourite drink?C. At 11 0’cloông chồng.
4. How much are they?D. Yes, please.

Read và circle the odd one out.

1. teacher eat engineer student

2. cinema fish zoo supermarket

3. jean short skirt school

4. dance jump book swing

5. milk chicken blaông chồng orange juice

Read the text carefully. Write True or False.

At Sunday, Linda often goes for a picnic with her family in the countryside. She wants to relax và enjoy the scenery. She likes playing sports & enjoys taking photographs with her Mobile phone. She likes cooking lunch for her family.

1. She likes taking photographs with her camera.

2. She wants to lớn relax and enjoys the scenery in the countryside.

3. She dislikes playing sports và games.

4. Lindomain authority has a picnic with her family.

ĐÁP.. ÁN

Reorder the words to lớn make correct sentences.

1 – He works in the field.

2 – I’d like lớn eat noodles.

3 – She is very careful, too.

4 – They are going lớn sing Christmas carols.

Read and match.

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B;

Read & circle the odd one out.

1 – eat; 2 – fish; 3 – school; 4 – book; 5 – black;

Read the text carefully. Write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – True;

Đề 5 thi giờ Anh học tập kì 2 lớp 4 có đáp án

Choose the correct answer A, B, C or D

1. _________color are the panda? – They are blachồng & Trắng.

A. What

B. How

C. When

D. Where

2. The pink book_________ cheaper than the red one.

A. is

B. are

C. do

D. does

3. My sister likes chicken _______fish very much

A. or

B. and

C. but

D. so

4. ___________ to lớn go khổng lồ the bakery with me? – Yes, I’d love khổng lồ.

A. Would you like

B. Can we go

C. Do you like

D. You would like

5. They are in the living room now. They __________ a cartoon.

A. watch

B. are watching

C. see

D. are seeing

6. Are you listening khổng lồ me? – Yes, ___________.

A. I can

B. I have

C. I do

D. I am

Make questions for the underlined parts

1. I likepinkvery much.

___________________________________

2. I want khổng lồ go lớn the marketkhổng lồ buy some vegetables.

___________________________________

3. It iscool and cloudy.

___________________________________

Read the following text and complete the sentence.

Sam and Frank are good friends. They like khổng lồ go to lớn the park together. Next Sunday, they are going lớn the park. They are going lớn ride their bikes there. Then they are going lớn have sầu lunch there. They are going lớn play hide and seek. They don’t lượt thích soccer, so they are not going lớn play football. They are going khổng lồ come home at 3 p.m.

Read và circle the odd one out.

1. teacher eat engineer student

2. cinema fish zoo supermarket

3. jean short skirt school

4. dance jump book swing

5. milk chicken blaông xã orange juice

Read the text carefully. Write True or False.

At Sunday, Lindomain authority often goes for a picnic with her family in the countryside. She wants to relax và enjoy the scenery. She likes playing sports & enjoys taking photographs with her điện thoại phone. She likes cooking lunch for her family.

1. She likes taking photographs with her camera.

2. She wants khổng lồ relax and enjoys the scenery in the countryside.

3. She dislikes playing sports và games.

4. Lindomain authority has a picnic with her family.

ĐÁP ÁN

Reorder the words lớn make correct sentences.

1 – He works in the field.

2 – I’d like lớn eat noodles.

3 – She is very careful, too.

4 – They are going lớn sing Christmas carols.

Read and match.

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B;

Read and circle the odd one out.

1 – eat; 2 – fish; 3 – school; 4 – book; 5 – black;

Read the text carefully. Write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – True;

Đề 5 thi giờ đồng hồ Anh học tập kì 2 lớp 4 gồm đáp án

Choose the correct answer A, B, C or D

1. _________color are the panda? – They are blaông chồng và white.

A. What

B. How

C. When

D. Where

2. The pink book_________ cheaper than the red one.

A. is

B. are

C. do

D. does

3. My sister likes chicken _______fish very much

A. or

B. and

C. but

D. so

4. ___________ lớn go to the bakery with me? – Yes, I’d love sầu lớn.

A. Would you like

B. Can we go

C. Do you like

D. You would like

5. They are in the living room now. They __________ a cartoon.

A. watch

B. are watching

C. see

D. are seeing

6. Are you listening to me? – Yes, ___________.

A. I can

B. I have

C. I do

D. I am

Make questions for the underlined parts

1. I likepinkvery much.

___________________________________

2. I want khổng lồ go to the marketkhổng lồ buy some vegetables.

___________________________________

3. It iscool và cloudy.

___________________________________

Read the following text & complete the sentence.

Sam và Frank are good friends. They lượt thích lớn go lớn the park together. Next Sunday, they are going lớn the park. They are going khổng lồ ride their bikes there. Then they are going khổng lồ have lunch there. They are going lớn play hide và seek. They don’t like soccer, so they are not going lớn play football. They are going to come home at 3 p.m.

1. Sam & _________ are good friends.

2. They are going to the park ____________________.

3. They don’t like __________.

4. They are going lớn play _______________.

5. They are going to ____________ at 3 p.m.

Reorder these words khổng lồ have correct sentences

1. animals/ has/ zoo/ wonderful/ The/ many/ ./

___________________________________

2. does/ What/ your/ brother/ do/ ?/

___________________________________

3. you/ Would/ coke/ like/ some/ ?/

___________________________________

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer A, B, C or D

1 – A; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – B;

Make questions for the underlined parts

1 – What is your favorite colour?/ What color do you like?

2 – Why vì you want to go khổng lồ the market?

3 – What is the weather like?

Read the following text và complete the sentence.

1. Sam & ____Frank_____ are good friends.

2. They are going to the park ________next Sunday____.

3. They don’t lượt thích ___soccer/ football_______.

4. They are going to play _____hide and seek______.

5. They are going to lớn ____come home___ at 3 p.m.

Reorder these words lớn have sầu correct sentences

1 – The zoo has many wonderful animals.

2 – What does your brother do?

3 – Would you like some coke?

Đề 6 giờ Anh lớp 4 kì 2 có đáp án

Choose the correct answer:

1. I lượt thích orange juice. It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Alan ………beef .It’s his favourite food (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food? (am/ is/ are)

5. Hamburger is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Sắp xếp những từ sau thành câu trả chỉnh

1. I/ like/ elephants/ don’t.

______________________________________________.

2. Lien/ want/ some/ Does/ noodles?

______________________________________________?

3. every day/ I/ wash/ face/ my.

______________________________________________.

4. your/ What/ favorite/ is/ subject/?

______________________________________________?

Choose the correct answer.

1. Do you want fish? Yes, I _________.

A. vì chưng not

B. do

C. am

D. amn’t

2. Can you drink __________? Yes, I can.

A. apple juice

B. noodles

C. rice

D. chicken

3. What’s your favorite color? I like blue. What _________ you?

A. the

B. about

C. this

D. and

4. Do you lượt thích frogs? ______________, I don’t.

A. No

B. Yes

C. Not

D. And

5. What vị you ___________ ? I want some water.

A. want

B. do

C. like

D. wants

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer:

1 – drink

2 – likes

3 – his

4 – is

5 – favorite

Sắp xếp các từ bỏ sau thành câu hoàn chỉnh

1. I/ like/ elephants/ don’t.

___I don’t like elephants________.

2. Lien/ want/ some/ Does/ noodles?

____Does Lien want some noodles________?

3. every day/ I/ wash/ face/ my.

___I wash my face every day_______.

4. your/ What/ favorite/ is/ subject/?

____What is your favorite subject__________?

Choose the correct answer.

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – A;

Đề 7 thi giờ Anh lớp 4 học tập kì 2 gồm đáp án

I. Listen and match. There is one example

Click nhằm nghe

*

II. Listen & tick A, B or C. There is one example.

0. Example: A. I want khổng lồ see kangaroos.

B. I want to lớn see zebras.

C. I want lớn see tigers.

1. A. My mum wants some meat for dinner.

B. My mum wants some beef for dinner.

C. My mum wants some fish for dinner.

2. A. The orange T-shirt is seventeen thousvà dong.

B. The orange T-shirt is seventy thous& dong.

C. The orange T-shirt is thirty-seven thousvà dong.

3. A. It’s 0438 531 605.

B. It’s 0438 531 405.

C. It’s 0438 531 505

4. A. I’m going khổng lồ Ha Long Bay.

B. I’m going khổng lồ Da Nang.

C. I’m going khổng lồ Nha Trang.

III. Listen và tick the box (V).There is one example

*
*

IV. Odd one out

1. A. strongerB. fatherC. brotherD. teacher
2. A. NovemberB. MarchC. JuneD. Christmas
3. A. FirstB. ChildrenC. SecondD. Third
4. A. makeB. watchC. visitD. firework
5. A. flowerB. decorateC. clothesD. money
6. A. wearB. getC. goD. shopping
7. A. clothesB. closeC. flowerD. floor
8. A. DecemberB. OctoberC. RememberD. November
9. A. wideB. longC. highD. kilometre
10. A. seasonB. summerC. winterD. spring.
11. A. tennisB. footballC. musicD. badminton.
12. A. singB. learnC. trainD. play
13. A.headacheB. earacheC. toothacheD. food
14. A. toB. goC. onD. Between

V. Fill in the bank

Part 1: park play Sunday go on prefer

Peter: What are we going to bởi vì this …15………………?

Tom: We’re going lớn 16…………… a picnic.

Peter: Where are you going khổng lồ go?

Tom: In Hoa Sen …17…………………

Peter: What are we going khổng lồ do?

Tom: We’re going lớn …18…………… sports.

Peter: Which sports do you prefer, football or badminton?

Tom: I …19………………… football

Part 2: camera buy countryside friends

Linda và his (20) …………… are going to lớn have sầu a picnic next Sunday. They are going to lớn the (21) ……………….. They are going to lớn (22) …………………… some food, fruit & drinks. Linda is going to take a (23) …………………. so they are going khổng lồ take some photos. And they are going lớn have sầu a lot of fun.

VI. Rearrange the sentences

24. the bears/ What/ like/ are/ ? /

……………………………………………………………………………….

25. animals/ like/ What/ you/ do/ ? /

……………………………………………………………………………….

26. like/ Peter/ the tigers/ doesn’t/ ./

……………………………………………………………………………….

27. like/ I/ monkeys/ funny/ are/ because/ they/ ./

…………………………………………………………………….

28. like/ tigers/ don’t/ because/ I/ they/ scary/ are/ ./

…………………………………………………………………….

29. do/ like/ Why/ you/ monkeys/ ? /

………………………………………………………………………………

VII. Read the passage then answer the questions

Hi. My name is Minch. Last year I visited my friover. He lives in a small town, about 30 kilometres far from my house. The town is near a beautiful river. It’s about 20 metres wide and we went swimming in the river every day.

30. Who did Minh visit last year?

31. How far is it from Minh’s house lớn the town?

32. How wide is the river?

33. Is the river beautiful?

VIII. Read and answer

34. The elephant is ( big)________ than the cát.

35. The grandfather is ( old) _________ than the grandmother.

IX. Read và answer the questions:

My name is Lina. I live sầu in London. My hobby is shopping. When I am in school, I usually wear uniform. My unisize is a Trắng blouse, long blachồng skirt jeans và nice belt, a pair of socks & a pair of shoes.

In the summer, I lượt thích to lớn wear a skirt with a T-shirt. I never forget my new sandals, a small handbag and a pair of modern glasses. Oh, I love wearing dresses in summer, too.

In the winter, I put on my brown hat, a read & brown scarf, my coat or a hoodie with some warm gloves.

36. What is her name?

37. Where does she live?

38. What is her hobby?

39. Does she lượt thích wearing jeans in the summer?

40. What does she wear in the winter?

ĐÁP ÁN

I. Listen and match. There is one example

1 – D; 2 – A ; 3 – B; 4 – C;

II. Listen và tick A, B or C. There is one example.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – C;

III. Listen & tiông chồng the box (V).There is one example

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A;

IV. Odd one out

1 – A; 2 – D; 3 – B; 4 – D; 5 – B;

6 – D; 7 – B; 8 – C; 9 – D; 10 – A;

11 – C; 12 – D; 13 – D; 14 – B;

V. Fill in the bank

Part 1: park play Sunday go on prefer

Peter: What are we going to vị this …15……Sunday…………?

Tom: We’re going to 16………go on…… a picnic.

Peter: Where are you going lớn go?

Tom: In Hoa Sen …17………park…………

Peter: What are we going to lớn do?

Tom: We’re going lớn …18……play……… sports.

Peter: Which sports do you prefer, football or badminton?

Tom: I …19…………prefer……… football

Part 2: camera buy countryside friends

Lindomain authority và his (20) ………friends…… are going to lớn have a picnic next Sunday. They are going to the (21) ………countryside……….. They are going lớn (22) ………buy…………… some food, fruit và drinks. Lindomain authority is going khổng lồ take a (23) …………camera………. so they are going to take some photos. And they are going lớn have sầu a lot of fun.

VI. Rearrange the sentences

24 – What are the bears like?

25 – What animals vì chưng you like?

26 – Peter doesn’t lượt thích the tigers.

27 – I like monkeys because they are funny.

28 – I don’t lượt thích the tigers because they are scary.

29 – Why bởi vì you like monkeys?

VII. Read the passage then answer the questions

30 – He visited his frikết thúc last year.

31 – It is about 30 kilometres far from his house.

32 – It is about đôi mươi metres wide.

33 – Yes, it is.

VIII. Read và answer

34. The elephant is ( big)____bigger____ than the cat.

35. The grandfather is ( old) ___older______ than the grandmother.

IX. Read và answer the questions:

36 – Her name is Lina.

37 – She lives in London.

38 – her hobby is shopping.

39 – No, she doesn’t.

40 – She wears her brown hat, a read và brown scarf, her coat or a hoodie with some warm gloves.

Đề 8 giờ đồng hồ Anh lớp 4 học tập kì 2 tất cả đáp án

PART 1: LISTENING (5pts)

Question 1: Listen and match (1pt)

*

Question 2: Listen & circle (1pt)

*

Question 3: Listen & number (1pt)

*

Question 4: Listen và tiông chồng (1pt)

*

Question 5: Listen và complete (1pt)

*

B: It’s 35.000 dong.

PART 2: READING AND WRITING (4pts)

Questions 6: Look and read. Put the tichồng (V) or cross (X) in the box. (1pt)

*

Question 7: Read và answer the questions. (1pt)

*

1. What vày Phong, Nam & Mai like doing?………………………………………………………..

2. What animal does Nam like?………………………………………………………………

3. What animal does Phong like?…………………………………………………………………….

4. Why does Mai lượt thích the giraffes?……………………………………………………………………

Question 8: Complete the sentences (1pt)

*

Question 9: Complete the passage (1pt)

camera buy countryside friends

Linda và his (1)……………………… are going khổng lồ have a picnic next Sunday. They are going khổng lồ the (2)……………………….. They are going lớn (3)…………………… some food, fruit & drinks. Linda is going khổng lồ take a (4)…………………………. so they are going khổng lồ take some photos. And they are going khổng lồ have sầu a lot of fun.

PART 3. SPEAKING (1pt)

1. Listen và repeat 2. Point, ask và answer

3. Listen & bình luận 4. Interview

Đề 9 thi môn giờ đồng hồ Anh lớp 4 học tập kì 2có đáp án

Part 1. Listening (20′)

Question 1. listen và number (1pt)

*

Question 2. listen & color (1pt)

*

Question 3. listen và draw a line (1pt)

*
*

Question 5. listen and complete (1pt)

Example: A: What’s your grandfather job?

B: He is afarmer.

1. A: What animal is that?

B: It’s a……………………..

2. A: Where does your father work?

B: He works in a………………………..

3. A: What is………………………..?

B: It is a big festival.

4. A: What’s your favorite drink?

B:………………………….

PART II. READING AND WRITING (20’)

Question 6. Look và read. Put a tick or cross in the box as examples (1pt).

Question 7. Read and write ONE suitable word in each gap (1pt).

FAVOURITE ANIMALS

Name likes doesn’t like

Phong giraffes, monkeys zebras, crocodiles, tigers

Mai zebras, rabbits, giraffes bears, elephants

Tuan crocodiles, goldfish, monkeys giraffes, zebras

1. Phong & Mai lượt thích …………………..

2. Tuan & Phong don’t lượt thích ……………………

3. Mai doesn’t lượt thích bear and …………………

4. Tuan likes goldfish , monkeys và ……………………..

Question 8. Look at the pictures. Look at the letters. Write the words. (1 pt)

Question 9. Choose a word and write it next lớn numbers from 1-4.(1 pt)

Hoi An teacher hospital food and drink doctor camera

This is my father. He is a (0) doctor. He works in a (1)……………….. He is always busy. On theweekover , we often have sầu a picnic khổng lồ (2) ………………… We often go there by car. I lượt thích swimming very much.

Xem thêm: Danh Mục Di Tích Quốc Gia Đặc Biệt, Danh Mục Di Sản Văn Hóa Phi Vật Thể Quốc Gia

We often take a (3) ……………….. because my father like khổng lồ take a lot of photos. We also take(4)……………………………., too.